Brochure TUI Small & Friendly

Rode draad van deze TUI Small & Friendly brochure is authenticiteit en couleur locale. Charmante hotels in Europa die je even weghalen uit de massa en je ten volle laten genieten van de natuur en cultuur in de omgeving. Met veel zorg en passie geselecteerd door TUI.

Brochure TUI Small & Friendly 2021 | Mira Tours – Reisbureau Haacht
TUI | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Waarom TUI Small & Friendly?

Met TUI Small & Friendly verblijf je op unieke karaktervolle adresjes, stuk voor stuk échte pareltjes. Geniet intens van de warme gastvrijheid en persoonlijke service van kleinschalige topaccommodaties. Vaak van families die al generaties gasten ontvangen. Gepassioneerde uitbaters die toerisme verzoenen met de lokale samenleving, cultuur en natuur.

Laat je in de watten leggen met een huisgemaakt diner, sap van sinaasappelen uit de eigen boomgaard of een calvados van de naburige boerderij. Voel wat het betekent om ergens écht welkom te zijn. Ontsnap aan de massa en ontdek de omgeving in jouw tempo. Met de auto, op een scooter of per fiets? Jij kiest.

Dankzij de insider-tips van je gastheer geraak je op plekken waar niet iedereen zomaar komt. Dat kronkelwegje naar die idyllische waterval bijvoorbeeld. Die oude wijnboer met zijn magnifieke sauvignon blanc, of dat ene terrasje met weergaloos uitzicht op de ondergaande zon. Maak je klaar voor onvergetelijke ervaringen.

TUI Garanties

Laagste-Prijs-Garantie
Als je je vakantie ergens anders goedkoper vindt, betaalt TUI je het verschil terug. Sterker nog, je krijgt er een extra korting bovenop!

Omruil-Garantie
Boek met een gerust hart je vakantie. Kom je op je eerste keuze terug, dan kan je bij TUI je vakantie kosteloos wijzigen.

We-Lossen-Het-Op-Garantie
Bij vragen of problemen op je bestemming kan je altijd terecht bij onze 24/7 service.

Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie
Als je hotel niet voldoet aan onze beschrijving, stellen we binnen 48 uur een oplossing voor of vergoeden we de volledige reis.

De bekendste vakantiemerken uit Europa vind je gebundeld bij TUI. Want jouw vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Om nieuwe ervaringen op te doen en te genieten van de mooie dingen in het leven, samen met familie en vrienden.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid