Het grootste en meest gedurfde schip

De zomer van 2020 is het perfecte moment voor een onvergetelijke familievakantie in de Middellandse Zee. Stap aan boord van het totaal vernieuwde Allure of the Seas, een drijvend resort om u tegen te zeggen. Van boeg tot achtersteven geniet je van de meest uitdagende avonturen. Van mei tot oktober 2020 kan je vanuit Barcelona vertrekken voor een 7-daagse cruise via Frankrijk en Italië terug naar Barcelona.

Royal Caribbean Cruises | Mira Tours – Reisbureau Haacht

LANGSTE GLIJBAAN OP ZEE

De Allure of the Seas steelt de show met tal van nieuwe attracties en activiteiten voor de hele familie. Niet voor niets is dit het grootste en meest innovatieve schip in Europa. Roetsj tien dekken naar beneden op de Ultimate Abyss, de langste en hoogste glijbaan op de zeven zeeën. Ben jij dapper genoeg om de sprong te wagen?

WATERSENSATIE TEN TOP

Waterliefhebbers plonzen naar hartelust in de vele waterfaciliteiten, zoals de FlowRider surfsimulators. In het grote waterpark Splashaway Bay geniet je van fonteinen, bubbelbaden en waterkanonnen. Of duik door tal van bochten en spannende sensaties naar de bodem van de Typhoon-, Cyclone- en Supercell-waterglijbanen. Ook geschikt voor volwassen waterratten.

ROCK ‘N ROBOT

Aan boord geen gebrek aan lekker eten, of je nu houdt van Italiaans, sushi, Mexicaans of barbecue. Daarna mixen en shaken de twee robotbarmannen van de Bionic Bar je favoriete cocktail. En in de Music Hall kan je je helemaal laten gaan tijdens rockende liveoptredens.

Hou je van veel faciliteiten en ontspanning aan boord? Dan zijn de Royal Caribbean-schepen iets voor jou.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid