Unieke aanbieding: Exclusieve korting op 2 Nederlandstalig begeleide expeditiecruises met Silversea

Ben je op zoek naar een avontuurlijke cruise-ervaring onder Nederlandstalige begeleiding? Ontdek de wereld van expeditiecruises met Silversea Expeditions, waar luxe en avontuur hand in hand gaan. In dit artikel laten we je kennismaken met twee unieke expeditiecruises, geleid door de gepassioneerde Belgische expeditieleider Pierre Thomas.

Silversea Cruises | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Wat is er zo uniek aan deze cruise aanbieding?

  • Nederlandstalige begeleiding door Belgische expeditieleider Pierre Thomas
  • Uitzonderlijke extra korting bovenop vroegboektarief (boek voor 29 februari) die je enkel bij ons kan boeken

 

Wat deze expeditiecruises zo uniek maakt, is niet alleen de Nederlandstalige begeleiding door Pierre Thomas, maar ook de exclusieve prijzen die je nu tijdelijk alleen bij ons, je lokale reisagent kan boeken. Profiteer nu van deze speciale aanbiedingen en extra voordelen door nu via ons te boeken.

 

2 Expeditiecruises met Silversea onder begeleiding van Pierre Thomas aan uitzonderlijke prijzen

 

 

De Luxe Wereld van Silversea Expeditions

Stap buiten de gebaande paden en verken de natuurlijke schatten die onze planeet te bieden heeft. Silversea Expeditions neemt je mee naar de meest afgelegen en inspirerende plekken op aarde, waarbij de ‘expeditie-beleving’ centraal staat. Geniet van topgastronomie, zelfs op de meest afgelegen locaties, en ervaar totale ontzorging, zelfs aan het einde van de wereld.

Pierre Thomas (foto): Belg en al 30 jaar expeditieleider, werkt al vele jaren voor het gerenomeerde Silversea Expeditions. Hij zal dit jaar twee unieke expeditiecruises begeleiden, één in augustus en één in november 2024.

Pierre Thomas (foto): Belg en al 30 jaar expeditieleider, werkt al vele jaren voor het gerenomeerde Silversea Expeditions. Hij zal dit jaar twee unieke expeditiecruises begeleiden, één in augustus en één in november 2024.

Pierre Thomas: Nederlandstalige Expeditieleider

Als expeditieleider bij Silversea Expeditions brengt Pierre Thomas meer dan 30 jaar ervaring met zich mee. Hij zal dit jaar twee unieke expeditiecruises begeleiden, waarbij zijn passie voor avontuur en kennis van de bestemmingen de reiservaring verrijken. Met kleinere, luxe expeditieschepen van 100 tot 220 gasten biedt Silversea Expeditions een intieme ervaring, waarbij de groepen klein worden gehouden en er voldoende ruimte is voor persoonlijke interactie.

Expeditiecruises met Silversea en Pierre Thomas

  • ARCTIC: Canada – Groenland – IJsland Vertrekdatum: 18 augustus 2024 Aan boord van Silver Endeavour
  • ANTARCTIC: Antarctica vanuit Chili Vertrekdatum: 29 november 2024 Aan boord van Silver Cloud

Ervaar de magie van het Noordpoolgebied of de betovering van Antarctica tijdens deze unieke expeditiecruises met Silversea en Nederlandstalige begeleiding door Pierre Thomas. Bereid je voor op onvergetelijke Zodiac-landingen en ontdek de wonderen van de natuur in hun meest pure vorm.

Tijdelijke Actie: Exclusief bij je reisagent

Let op! Voor deze twee expeditiecruises geldt een tijdelijke actie die exclusief te boeken is bij ons. Profiteer van speciale aanbiedingen en extra voordelen door nu te boeken via jouw lokale reisagent. Mis deze unieke kans niet en reserveer vandaag nog jouw plekje op een van deze adembenemende expeditiecruises.

Kies voor een expeditiecruise met Silversea Expeditions en laat je betoveren door de schoonheid van onze planeet, onder begeleiding van een gepassioneerde expeditieleider. Boek nu jouw avontuur en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

De kleinere, intieme schepen van Silversea navigeren moeiteloos tot in het hart van een stad. Ze wagen zich zelfs aan minder bekende havens om een glimp op te vangen van authentieke kustparels. Silversea is toonaangevend voor all-inclusive luxecruises. Fans van Silversea appreciëren vooral de Europese sfeer aan boord.

Unieke aanbieding: Exclusieve korting op 2 Nederlandstalig begeleide expeditiecruises met Silversea

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid