Reis met de Orient Express in 2023: Brussel-Venetië

Imagine Travel | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Troeven

In 't kort

Nostalgische luxe-treinreis aan boord van de legendarisch Venice Simplon-Orient-Express.

Beschrijving

Dag 1 : Brussel

Ontvangst in het station Brussel-Zuid kort na de middag. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Om 15.20 uur spoort de trein richting Zwitserland. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car “3674”. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. Overnachting in uw privé slaapcompartiment.

Dag 2 : Zwitserse Alpen – Venetië

Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé steward terwijl u het prachtige landschap van de Zwitserse Alpen doorkruist. Informele babbel met de medereizigers. Verfijnd driegangenmiddagmaal. ‘s Middags kunt u genieten van het prachtige berglandschap van de Italiaanse dolomieten. Terwijl u geniet van de Afternoon tea in uw coupé spoort u door de Venetiaanse lagunes. Aankomst in het Santa Lucia station te Venetië rond 19.07 uur.

Prijs

Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
16/03/2023: € 4 050
22/06/2023: € 4 050

Inbegrepen

  • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Brussel naar Venetië in een 2-persoonscoupé in volpension.

Niet inbegrepen

  • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
  • Verblijf en transfers in Venetië
  • Terugvlucht naar Brussel
  • Reisverzekeringen.

Imagine Travel is een dynamische Belgische touroperator met een passie voor nieuwe reisformules, vreemde culturen, boeiende steden, weergaloze natuur en authenticiteit. Een geselecteerd aanbod, specifieke activiteiten of een rondreis op maat? Contacteer ons.

Interesse?

Reis met de Orient Express in 2023: Brussel-Venetië

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid