Winters avontuur in Lapland

Hou je van actief genieten in de winter? Dan is een avonturenweek in Snow Village, één van de meest indrukwekkende sneeuw- en ijshotels van Lapland, beslist een aanrader. Werkelijk een unieke belevenis.

Je kan er ook meteen voor kiezen om te overnachten in een verwarmde luxe teepee. Deze luxechalet bevindt zich vlakbij het Snow Village.

En wil je deze avonturenweek helemaal onvergetelijk maken, dan kan je de laatste nacht van je verblijf upgraden naar een glazen iglo. Een unieke afsluiter waarbij hopelijk het noorderlicht die avond z’n opwachting maakt.

Asteria Expeditions | Mira Tours – Reisbureau Haacht

8-daags avonturenweek vanuit Snow Village
Vertrek op vaste data van 25 december 2021 tot 27 februari 2022

Heen en terug vanuit Brussel naar Kittilä met een rechtstreekse vlucht of met overstap in Helsinki.

Snow Village ligt in het hoge noorden midden in de natuur tussen de skigebieden van Levi en Ylläs.

Na de check-in volgt een briefing voor de rest van de week.

Iedereen wordt ook uitgerust met warme thermische kledij (thermisch pak, warme laarzen, kousen, muts en een helm voor de sneeuwscootertochten) die kan behouden worden tot op het einde van het verblijf in het Snow Village.

De eerste nacht kan je in een Ice Suite slapen. Onvergetelijk!
Je overnacht in warme en comfortabele slaapzakken waarbij je zeker geen kou zal vatten. Door het iglo-effect blijft de binnentemperatuur altijd constant met slechts enkele graden onder nul terwijl het buiten ’s nachts heel hard kan vriezen. Voor wie het toch koud zou krijgen in de loop van de nacht is er altijd een warme ruimte beschikbaar met enkele bedden waar je verder kan slapen. Hier zijn ook toiletten en douches en kan je ’s nachts altijd terecht voor een kop warme koffie.

Je kan er uiteraard ook meteen voor kiezen om in een warme chalet te slapen.

Door de afgelegen ligging van het Snow Village midden in de natuur, is het hotel tevens een uitstekende uitvalsbasis om noorderlicht waar te nemen als het zich voordoet.

Je kan deze avonturenweek naar wens met tal van extra activiteiten samenstellen.
Vraag ons naar de mogelijkheden. We bekijken graag samen wat best past bij je voorkeuren.

 

 

Poolexpedities, culturele rondreizen, Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen op maat? Die buitengewone belevenissen voor de meerwaardereiziger vind je bij Asteria Expeditions.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid