Yachting-cruises à la française

In Franse stijl de wereld rond? Dan heeft PONANT een streepje voor. Als geen ander brengt de luxerederij de Franse flair en ‘art de vivre’ tot leven. Dankzij verschillende partnerships met internationale ambassadeurs, bieden ze je op-en-top unieke cruiseprogramma’s. Zo zijn de bijzondere Napoleon-cruise en de Noord-Europa-cruise met Belgische topmuzikanten écht iets om naar uit te kijken …

Ponant Expeditie Cruise | Mira Tours – Reisbureau Haacht

GASTRONOMISCH CRUISEN MET RELAIS & CHÂTEAUX

Zin in een cruise in het teken van de hogere kookkunst? Samen met de luxehotels en restaurants van Relais & Châteaux werkte PONANT twee gastronomische cruiseprogramma’s uit. De boetiekhotels en gourmetrestaurants staan gekend om de bijzondere gastronomische momenten die ze creëren. In combinatie met het yachting-concept van PONANT beleef jij een gastronomische cruise van het hoogste niveau. Tijdens je cruise orkestreren de chef-koks van Relais & Châteaux verschillende galadiners. Bovendien verzorgen ze unieke gerechten, die ze exclusief voor deze cruises hebben gecreëerd. Tijdens kookworkshops en lezingen aan boord geven ze hun geheimen prijs. Naargelang het programma nemen de chefs je mee aan wal en struin je samen door de lokale markten, op zoek naar unieke streekproducten.

2X HET NEUSJE VAN DE ZALM

De gastronomische PONANT-cruise ‘De schatten van Bretagne’ neemt je mee langs de Bretoense kustlijn. Tweesterrenchef Mathieu Guibert van restaurant Anne de Bretagne laat je kennismaken met de lokale keuken van de Golf van Morbihan, Port-Navalo en Belle-Île-en-Mer. De smaken van de Canarische Eilanden en Kaapverdië ontdek je dan weer tijdens de 9-daagse PONANT-cruise met chef Federico López Arcay. In verschillende sterrenrestaurants in Spanje en Zwitserland leerde hij de kneepjes van het vak. Geïnspireerd door de rijkdom van de Spaanse keuken haalt hij het beste in de lokale specialiteiten naar boven.

Klaar voor een weergaloze ontdekkingscruise met PONANT? Vraag naar hun aanbod bij ons, uw reisagent.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid