Fast Lane Pass

Koop je Fast Lane Pass en ga sneller door de veiligheidscontrole

Kijk je uit naar een snelle passage door de veiligheidscontrole? Probeer dan de Fast Lane dienst – het is makkelijk en je bespaart tijd!
Geniet van meer vrije tijd en gemoedsrust met Fast Lane!

bTag

Neem eerst je tijd, daarna je bagage

Bevestig je bTag aan je bagage en blijf op de hoogte over waar en wanneer je ze mag verwachten. Ontvang meldingen van zodra je landt tot je bagage toekomt. Zo kan je rustig ontspannen en hoef je niet te wachten.

Lounge pass

Comfort en ontspanning in de lounges

Wil je echt alles halen uit je verblijf op de luchthaven? Kies dan voor de ruimte en de rust van een Diamond Lounges in Pier A en Pier B.

Meteen lekker relaxen of nog even geconcentreerd doorwerken? Aan jou de keuze! Nog even genieten en je languit in de relaxstoelen nestelen met zicht op tarmac. Of in alle rust die urgente mails versturen met supersnelle wifi? Nog snel een voorbereidend overleg voor jullie businesstrip of juist het eerste drankje van een stressvrije vakantie?

Food & Drink Voucher

Ontdek en geniet van de smaken op Brussels Airport

Culinair genieten blijft een van de grootste geneugten die hand in hand gaan met reizen. Met een Food & Drink Voucher ga je op culinaire wereldreis, nog voor je het vliegtuig instapt. Ontdek exotische gerechten uit verre oorden of blijf dicht bij huis met Belgische klassiekers.

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Ontdek ons inspiratiemagazine

Op zoek naar reisideeën in de vorm van leuke reportages? Lees ons inspiratiemagazine. Misschien vind je wel jouw volgende droomreis.

Vakantie cadeau:
onze reischeque

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid