Brochure Local Colours by Silverjet

Met veel trots presenteer luxe reisorganisator Silverjet de tweede editie van hun Local Colours brochure. Maak kennis met een selectie bijzondere hotels en bestemmingen voor een ontspannen vakantie in lokale sfeer.

Brochure Local Colours by Silverjet 2021 | Mira Tours – Reisbureau Haacht
Silverjet | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Stijlvol genieten

Wanneer heb je voor het laatst écht genoten van pure rust en ontspanning? Zelfs op vakantie komen we vaak maar moeilijk los van de dagelijkse hectiek. Silverjet laat je daarom graag kennis maken met hun vernieuwde aanbod van veelal unieke, kleinschalige boutique hotels. Elk met eigen karakter, vaak gelegen in een natuurlijke omgeving en weg van alle drukte.

Wat dacht je van een break aan de Belgische Kust of in de prachtige Champagnestreek in Frankrijk? Geniet van een verblijf verscholen aan een baai in Spanje of juist in de weelderig groene heuvels van Toscane in Italië. Ontdek de binnenlanden van Griekenland of kom helemaal tot rust in de wijngaarden in Portugal.

 

Zorgvuldige selectie boutique hotels

De door Silverjet met zorg geselecteerde boutique hotels zijn niet alleen trendy of authentiek, ze bieden tevens een uitstekend serviceniveau zoals je van Silverjet mag verwachten.

Daarnaast kan je bij de meeste hotels terecht voor diverse onvergetelijke belevenissen als wijnproeverijen, exclusieve diners of avontuurlijke excursies. We stellen je reis graag geheel naar je persoonlijke voorkeur samen.

Reisorganisatie Silverjet uit Brugge selecteert voor jouw luxe vakantie zorgvuldig de juiste luxe hotels binnen en ver buiten Europa. Met flexibele reisdata, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en privétransfers ter plaatse.

Brochure Local Colours by Silverjet

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid