Club Med Magna Marbella in Spanje gaat open!

De langverwachte Club Med Magna Marbella 4 opent vanaf mei 2022 de deuren. Het nieuwe Resort luidt voor Club Med meteen de grote terugkeer naar Spanje in. Het land waar het allemaal begon.

Luxe op de Club Med Magna Marbella
Club Med | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Club Med in Andalusië

Magna Marbella ligt tussen de kust en de Sierra Blanca. Een knappe uitvalsbasis met een weidse, groene omgeving van 14 ha. Perfect gelegen om Ronda, Málaga, Córdoba, Granada en andere culturele parels van Andalusië het jaar rond te verkennen.

Padel

Padel is dé sport bij uitstek in Magna Marbella, en bij uitbreiding de hele streek. In deze stad raakte het racketballetje van de Zuid-Amerikaanse sport voor het eerst Europese grond. Met zes eigen padelbanen ben je in het bijzonder in dit Resort aan het juiste adres voor enkele sets. Of kies voor trapeze, trampoline, tennis, yoga, minigolf, zipline, beachvolleybal … in de grootste Club Med-ontspanningszone van heel Europa.

Club Med is gespecialiseerd in luxe, all-inclusive vakantieresorts op uitzonderlijke locaties. Op maat van levensgenieters die complete ontspanning, luxe en privacy zoeken.

Club Med Magna Marbella in Spanje gaat open!

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid