Luxe Cruise naar Antarctica met de Seabourn Venture

Seabourn Cruises | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Troeven

In 't kort

Overnacht in Buenos Aires – het “Parijs van Zuid-Amerika” – voordat je naar Ushuaia vliegt voor je Antarctische avontuur. Breng vijf of zeven volle dagen door met kajakken tussen enorme ijsbergen, trektochten naar pinguïnkolonies, navigeren door de beruchte Drake Passage en uitkijken naar walvissen tijdens een expeditie met een Zodiac.

Beschrijving

  • Buenos Aires, Argentina
  • Ushuaia, Argentina
  • Op zee
  • Antarctic Experience ( 5 of 7 volle dagen)
  • Op zee
  • Ushuaia, Argentina
  • EZEIZA INTERNATIONAL AIRPORT

Antarctica

Antarctica! De naam alleen al roept beelden op van grenzeloos ijs, torenhoge ijsbergen, komische pinguïns, epische sneeuwstormen, grote zeilschepen vastgehouden door ijs en de geharde ontdekkingsreizigers die proberen te overleven, gehuld in dikke, zware parka’s. Dit is allemaal waar, of was het ooit.

Tegenwoordig zijn schepen veranderd en is de veiligheid op een reis naar ‘The Great White Continent’ enorm toegenomen. Antarctica is een ware wildernis, de majesteit van zijn ongerepte natuurlijke landschappen is ongeëvenaard op geen andere locatie op aarde.

De dieren die gedijen in de ontberingen van het Antarctische klimaat zijn in zulke grote aantallen en concentraties aanwezig dat je ze moet zien om ze te geloven. Deze ongerepte oase grijpt terug naar een tijd waarin de wereld nog onaangeroerd was door de mensheid, puur in zijn natuurlijke onschuld.

Antarctica is al altijd een bron van natuurlijke inspiratie geweest zolang de mens zich bewust is van zijn bestaan — en het kan nu ook bij u een van de meest uitzonderlijke emotionele gewaarwordingen teweegbrengen …

Prijs

Veranda suite vanaf € 12.399 p.p. (11 daagse cruise)

17 november – 28 november 2023

Veranda suite vanaf € 13.199 p.p. (13 daagse cruise)

28 november – 10 december 2023

Je schip, de Seabourn Venture

Met de Seabourn Venture legt luxerederij Seabourn de lat voor expeditiecruises nog maar eens hoger. Ontdek de 6 troeven die dit schip uniek maken

Seabourn is een pionier op vlak van ultraluxe in cruises. Hun vloot bestaat exclusief uit kleinschalige all suiteschepen met plaats voor 458 tot 600 gasten.

Interesse?

Luxe Cruise naar Antarctica met de Seabourn Venture

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid