Seabourn Venture: 6 unieke troeven van dit nieuwste luxe-expeditieschip

Met de Seabourn Venture legt luxerederij Seabourn de lat voor expeditiecruises nog maar eens hoger. Ontdek de 6 troeven die dit schip uniek maken

Seabourn Cruises | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Volbloed expeditieschip en gesofisticeerd boetiekschip

Gebouwd met hoogstaande hardware en technologie, kan de Seabourn Venture overal ter wereld te water. Van de Caraïben tot Antarctica, over de Amazone en andere afgelegen bestemmingen.  

Behalve een volbloed expeditieschip is de Seabourn Venture ook een gesofisticeerd boetiekschip met de royale sensatie van een superjacht. Maximaal 264 passagiers en enkel suites. 

Maximaal zicht op zee

Overal met extra grote ramen met een maximaal zicht op zee: van uw eigen suite, tot de observatielounge en zelfs de sauna. Zo bewondert u de meest boeiende landschappen en wildlife gewoon vanuit het comfort aan boord. 

De blauwdruk komt van de tekentafel van Adam Tihany, gerekend tot een van ‘s werelds meest vooraanstaande designers. Ook de Seabourn Venture heeft Tihany zichtbaar ontworpen met de zintuigen van luxegasten in zijn achterhoofd.

Échte luxe zit ‘m in details

U voelt zich aan boord meteen welkom in een wereld van verfijning. Geen overdaad, wel nuance, licht en rust. Met veel aandacht voor subtiliteit. Want échte luxe zit ‘m in details. 

De mening van Glenn

Eind 2022 vaarde ik al persoonlijk met Seabourn Venture van Lima in Peru naar Santiago in Chili. Met dit nieuwe expeditieschip weet Seabourn perfect het gekende Seabourn comfort en de uitstekende gastronomie te combineren met expedities.”

Gemaakt voor expedities en luxueus genieten, ontdek de 6 unieke troeven van dit schip

1. Expeditieteam, zodiacs en kajaks

Avontuurlijke excursies per zodiac en kajak, begeleid door expeditieteam. 

2. Expeditieonderzeeërs

Ongeëvenaarde uitzichten onder water, tot 300 m diepte.

3. Uitsluitend suites

Maximaal 264 passagiers en enkel suites met maximaal zicht op zee. 

4. Discovery centre

Boeiende presentaties aan boord door experten en wetenschappers.

5. All-inclusive

All-inclusive luxecruises, verfijnd tot in zijn puurste vorm.

6. World-class dining

Gelijk aan de beste restaurants, zelfs op de meest afgelegen bestemmingen.

Ontdek deze 2 expedities

Once-in-a-lifetime: Cruise van het einde van de wereld naar Oostende!

Begin 2024 maakt de Seabourn Venture een uitzonderlijke 54-daagse zeereis van Ushuaia naar Oostende en Londen. Onderweg bezoekt u enkele van de meest afgelegen en bijzondere eilanden ter wereld. Denk aan de Falklandeilanden, South Georgia en Tristan da Cunha.

Luxe Cruise naar Antarctica met de Seabourn Venture

Overnacht in Buenos Aires – het “Parijs van Zuid-Amerika” – voordat je naar Ushuaia vliegt voor je Antarctische avontuur. Breng vijf of zeven volle dagen door met kajakken tussen enorme ijsbergen, trektochten naar pinguïnkolonies, navigeren door de beruchte Drake Passage en uitkijken naar walvissen tijdens een expeditie in een Zodiac.

Seabourn is een pionier op vlak van ultraluxe in cruises. Hun vloot bestaat exclusief uit kleinschalige all suiteschepen met plaats voor 458 tot 600 gasten.

Seabourn Venture: 6 unieke troeven van dit nieuwste luxe-expeditieschip

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid