Once-in-a-lifetime: Cruise van het einde van de wereld naar Oostende!

Seabourn Cruises | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Troeven

In 't kort

Begin 2024 maakt de Seabourn Venture een uitzonderlijke 54-daagse zeereis van Ushuaia naar Oostende en Londen. Onderweg bezoekt u enkele van de meest afgelegen en bijzondere eilanden ter wereld. Denk aan de Falklandeilanden, South Georgia en Tristan da Cunha.

Beschrijving

Na afloop van het Antarctica-seizoen keert de Seabourn Venture terug naar Europa. Op 21 februari 2024 vertrekt het schip vanuit Ushuaia, in het uiterste zuiden van Argentinië. De start van een onvergetelijke ontdekkingstocht.

Als eerste bestemming na Ushuaia staan de Falklandeilanden op het programma, waar de Seabourn Venture drie van de eilanden bezoekt. Daarna vaart u verder naar de onbewoonde eilandengroep South Georgia, bekend voor zijn enorme populatie pinguïns en ander wildlife.

Midden in het grootste mariene natuurreservaat in de Atlantische Oceaan werpt het schip zijn anker uit aan enkele van de meest afgelegen eilanden ter wereld. Denk aan Tristan da Cunha, Inaccessible Island en Ascension Island. Ontdek er een enorme biodiversiteit met unieke fauna en flora. Niet voor niks Unesco Werelderfgoed.

De Seabourn Venture vaart verder richting Europa via Kaapverdië en de westkust van Afrika, met bestemmingen in Senegal, Gambia en Marokko.

Het laatste luik van de reis brengt u van Málaga via Portugal en Frankrijk naar Oostende. De reis eindigt een dag later in Londen (Greenwich). Vraag ons gerust naar een vervroegde ontscheping als u de reis in Oostende wil beëindigen.

Ook kortere routes  naar Oostende mogelijk: 

vertrek: Kaapverdië  – aankomst: Oostende

19 MRT 2024 – 13 APR 2024 (26 nachten)

vertrek: Málagaaankomst: Oostende

2 APR 2024 – 13 APR 2024 (12 nachten)

Prijs

Prijs op aanvraag

Excursies met onderzeeër

De unieke troeven van de Seabourn Venture? Een 26-koppig expeditieteam van wetenschappers en natuuronderzoekers gidst u door de volledige ervaring, ook tijdens de excursies met zodiac en kajak.

En voor bepaalde vaarroutes zet de rederij twee onderzeeërs in. Zo daalt u comfortabel af tot 300 m diepte, waar de oceaan zijn grootste geheimen onthult. 

Gezonken scheepswrakken, prachtige koraalriffen, unieke zeedieren … die voor het menselijke oog normaal gesproken verborgen blijven.

Lees hier de 6 unieke troeven van de Seabourn Venture

Seabourn is een pionier op vlak van ultraluxe in cruises. Hun vloot bestaat exclusief uit kleinschalige all suiteschepen met plaats voor 458 tot 600 gasten.

Interesse?

Once-in-a-lifetime: Cruise van het einde van de wereld naar Oostende!

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid