De charme van de Mekong – riviercruise

In 't kort

Vaar langs de machtige Mekong en ontdek een glimp van een ander tijdperk, één waar mensen nog de tijdloze tradities eren die door de eeuwen heen van hun voorouders zijn doorgegeven. Dompel jezelf onder in de cultuur en het erfgoed met bezoeken aan landelijke dorpen, historische pagodes en kleurrijke markten. Aanschouw het devote leven van de monniken in boeddhistische kloosters en wees getuige van bekwame ambachtslieden die voortreffelijk handwerk en delicatessen maken.

Ervaar dit alles en meer tijdens deze levensverrijkende cruise langs de magische Mekong.

Beschrijving

BELEEF HET TRADITIONELE INDOCHINA

Het levendige Saigon, of ook Ho Chi Minh-Ville genoemd, ooit bekend als de ‘Pel van het Oosten’, biedt een levendige mix van oud en nieuw en vormt de perfecte start van je ongelooflijke reis door Vietnam en Cambodja.

VAN VIETNAM…

U volgt de legendarische Mekong stroomopwaarts vanuit de Delta in Zuid-Vietnam. Het is een levendige regio vol handelaars en kwekers die zich langs de vruchtbare delta gevestigd hebben.

NAAR CAMBODJA…

Daarna bereikt u Cambodja, met als apotheose de indrukwekkende tempelstad Angkor (nabij Siem Reap): deze site is verbazend. Een verlenging is dus aan te raden.

Deze cruise wordt ook in de omgekeerde vaarrichting aangeboden.

VERLENGING MOGELIJK

Een ideale pakket is een verblijf in Hanoi (Noord-Vietnam) met daaraan gekoppeld één nacht in de magische Baai van Halong, waar de natuur werkelijk betoverend is met de meer dan duizend kalksteeneilanden die oprijzen uit het water. De volledige omgeving is door UNESCO opgenomen in de lijst van het Werelderfgoed.

Aan u de keuze uit deze mogelijkheden: de cruise van 7 nachten

+ 2 nachten Saigon (pre-cruise)
of + 2 nachten Siem Reap/Angkor (na de cruise)
of een combinatie van beiden + Hanoi & Halong.

 

Prijs

Prijsvoorbeeld (prijs dd. 30/05/2022, 1 $ = € 0,929):

Cat. C, Tonle Deck, French & Outside Balcony: vanaf € 2.740,- pp

  • Wijnen, bieren en softdrinks bij de maaltijden zijn inbegrepen.
  • Het grootste deel van de excursies is reeds inbegrepen in de prijs.

Inbegrepen

  • Het grootste deel van de excursies is reeds inbegrepen in de prijs. Deze werden met veel vakkennis samengesteld en brengen u naar de mooiste plekjes op de bestemmingen.
  • Dagelijks vers drinkwater
  • Dagelijks entertainment met cultureel programma
  • Welcome Cocktail & Dinner
  • Snacks & verfrissing in de Lounge
  • Gratis lokaal bier, alcoholische dranken (huismerk), softdrinks
  • Koptelefoons voor de uitstappen

AMAWATERWAYS AmaDara

Dit karakteristieke schip is een klasse apart!

De AmaDara, het enige cruiseschip van AmaWaterways op de Mekongrivier, heeft een Frans-koloniaal interieur en sierlijke houten meubels, evenals lokale artefacten gemaakt door inheemse ambachtslieden. Het schip heeft airconditioning in de gangen en in de ruime staterooms en suites, waarvan sommige met twee balkons zodat u optimaal kan genieten van het steeds veranderende landschap van Zuidoost-Azië. Aan boord komt de AmaDara tegemoet aan al uw wensen, met massagekamers, een fitnessruimte, een boutique, een kapsalon en een zwembad op het zonneterras. De verbluffende Saigon Lounge biedt overdag rust en verenigt gasten ’s avonds met intrigerend lokaal entertainment. Proef authentieke regionale delicatessen en westerse gerechten in het hoofdrestaurant of dineer in specialiteitenrestaurant The Chef’s Table. Tijdens uw cruise wordt u getrakteerd op onbeperkt gratis wijn bij de lunch en het diner, evenals op huismerk sterke drank, lokaal bier en frisdranken.

Interesse?

De charme van de Mekong – riviercruise

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid