De kunst van het genieten

Een zee van ruimte en een immense keuze aan excursies en ontspanningsmogelijkheden. Wat reizen met Crystal Cruises zo anders maakt, is vooral iets wat je zelf moet ontdekken. Zoals de professionele, hoogopgeleide dance-hosts tijdens een avondje ballroomdansen. En je tickets voor grootse evenementen aan wal? Daar is al lang aan gedacht.

Crystal Cruises | Mira Tours – Reisbureau Haacht

6-STERRENSERVICE

Het boordpersoneel van Crystal Cruises werd al meermaals bekroond voor hun oprechte gastvrijheid en discrete aandacht voor detail. Zwart, melk of een klontje? Buiten je naam, onthoudt de bemanning zelfs hoe jij je koffie liefst drinkt. Bovendien telt de rederij ongeveer het hoogst aantal personeelsleden per passagier. Zo staat er steeds iemand voor je paraat.

GENEREUS IN RUIMTE

Waar andere cruiseschepen van dit formaat soms dubbel zoveel passagiers hebben, beperken de Crystal Symphony en Crystal Serenity zich tot 848 en 980 passagiers. Meer ruimte per persoon dus. In nagenoeg ongenaakbare grandeur en comfort kom je aan op je bestemming.

OP DE EERSTE RIJ BIJ TOPEVENTS

Hoewel Crystal Cruises maar twee oceaanschepen heeft, kan je kiezen uit meer dan 2.000 excursies aan wal. En omdat de vaarprogramma’s zijn afgestemd op internationale topevents, hoef je nooit iets te missen. Wil je bijvoorbeeld de Grand Prix van Monaco meemaken vanop de eerste rij? Tijdens dé hoogmis van de Formule 1 mogen cruiseschepen niet aanmeren in de binnenhaven van Monte Carlo. Enkel met Crystal Cruises ga je zo dichtbij voor anker. En hoewel het event altijd lang op voorhand uitverkocht is, zorgt de rederij steeds voor tickets.

HOOGOPGELEIDE DANCE-HOSTS

Van de grootste kaskrakers in het filmtheater van het schip, tot Broadway-geïnspireerde producties in de Galaxy Lounge. Aan boord geniet je steeds van eersteklas entertainment. Zin in een avondje salsa, wals of rumba, maar is man- of vrouwlief niet op de dansvloer te krijgen? Dankzij de hoogopgeleide dance-hosts aan boord ben je altijd zeker van een professionele danspartner.

LEAVE NO MAN BEHIND

Je ziet het soms in het nieuws. Reizigers die na een uitstap aan wal net te laat op de kade staan en hun schip voor hun neus zien wegvaren. Het zal je maar overkomen. Maar Crystal Cruises maakt er een punt van om steeds op de laatste passagiers te wachten die op excursie zijn of speciale evenementen bijwonen, zoals de Grand Prix van Monaco. Geen stress dus, wanneer je uitstap aan wal een beetje uitloopt.

Crystal Cruises heeft alle faciliteiten die men van een cruise luxerederij kan verwachten met zeer exclusieve routes en bestemmingen.

De kunst van het genieten

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid