Golf Vakantie Tenerife

Een van de best bewaarde geheimen van Tenerife? Guia de Isora, een ongerept stukje in het zuidwesten van het Canarisch eiland. Tussen de vulkanische landschappen en weelderige tropische planten ligt het Abama luxehotel, het meest exclusieve hotel van Tenerife. Hét hotel voor echte golfliefhebbers op zoek naar een unieke golf vakantie.

Luxueus hotel: Abama *****

Het Ritz-Carlton Abama is een 5-sterrenhotel in Moorse stijl. Te midden van bananenplantages, helemaal afgezonderd van de drukte, is dit het perfecte luxe verblijf voor wie houdt van privacy, persoonlijke service, stijl en culinair genieten. In de met Michelinsterren bekroonde restaurants kom je echt niets te kort.

Hotel met golfterrein

Hotel Abama heeft een eigen golfterrein, ontworpen door golflegende Dave Thomas. Zowel professionele golfers als beginners kunnen zich hier volledig uitleven. Vanop dit 72-par, 18-hole golfterrein geniet je van een adembenemend uitzicht op de oceaan en Canarische eiland La Gomera.

Inclusief: 7 greenfees

Geniet voluit van je golfvakantie en ga maar liefst 7 keer gratis golfen op het 18-hole golfterrein. Op deze reis zijn 7 greenfees voor 18 holes inbegrepen (t.w.v. € 1.050). Gebruik gerust ook gratis een buggy. Deze actie is geldig van 23 april tot en met 12 oktober. Het golfterrein is open van 7u tot 19u, met starttijden van 8u tot 14u (intervals van 10 minuten)

Tip:
Een beginnend golfer? Dan reserveren we je flight graag na kort de middag, dan kan je de holes relaxed afwerken.

Golf Vakantie Tenerife

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid