Luxe Treinreis Rocky Mountaineer West Canada

Een prachtige natuur in de zomer en een schitterende bestemming in de wintermaanden. Laat je betoveren door Canada, een fantastisch land waar je het jaar rond iets kan ontdekken. Wil je écht iets zien? Kies dan bijvoorbeeld voor een treinreis door West Canada met de befaamde Rocky Mountaineer. Dan pas kan je volop genieten en turen naar voorbijglijdende landschappen. Een cruise, maar dan over land.

Luxe Treinreis Rocky Mountaineer West Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht
Rocky Mountaineer | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Juweel van Canada

IJsberen, grizzly’s, orka’s, bevers … ze zijn allemaal van de partij in Canada. Stuk voor stuk bijzondere dieren die leven in unieke landschappen zoals de woeste bergen van de Rocky Mountains, de mooie kusten, prachtige meren en bossen zover het oog reiken kan.

Je reis start en eindigt in Vancouver, het juweel van Canada genoemd. Waar imposante bergen, smaragdgroene wouden en de Stille Oceaan elkaar ontmoeten. In deze kosmopolitische stad vind je niet alleen stijlvolle boetiekwinkels, cafés en gezellige markten. Maar ga je ook aan boord van de Rocky Mountaineer trein voor een meerdaagse ontdekkingstocht van West-Canada.

Luxe treinreis Rocky Mountaineer

Door weelderige groene velden, door bossen en kronkelende rivieren, omringd door de Coast and Cascade bergtoppen … Gespreid in etappes over een 5-tal dagen, spoor je oostwaarts naar de woestijnachtige omgeving van het binnenland: naar de machtige Canadese Rockies. Onderweg doorkruis je een spectaculair scala aan landschappen. Slapen doe je telkens in een comfortabel hotel. En net zoals bij een cruise, zijn er talrijke excursies voorzien.

De terugreis is een ware apotheose: in ‘The Canadian’, een slaaptrein met grandeur. In de luxe en het comfort van prachtig gerenoveerde art-decotreinwagens uit de jaren 50. Het Park-rijtuig aan de achterkant van de trein bestaat uit drie elegante en comfortabele salons, gereserveerd voor het exclusieve gebruik van ‘Sleeper Plus Class’- passagiers. In de koepel, het bovenste observatiedek, geniet je van 360 graden uitzicht. Vanuit je fauteuil bewonder je nog een laatste maal het spectaculaire landschap van de Rockies.

Combineren met Oost Canada?

Begin of eindig je reis in het prachtige Montreal. Ideaal als citytrip of als startpunt voor een grotere rondreis door Oost Canada. Lees meer »

Mira Tours is registered trade agent van de Rocky Mountaineer. Aan boord van deze beroemde trein geniet je van een bijzondere treinreis door West Canada en de American Southwest.

Luxe Treinreis Rocky Mountaineer West Canada

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid