Luxehotel Mallorca: Ikos Porto Petro

Ontsnap naar de betoverende zeegezichten en natuurlijke schoonheid van Ikos Porto Petro, het tweede Ikos luxe all-inclusive resort in Spanje. Gelegen aan de zonovergoten kust van Mallorca, beleef je in dit ultrachique mediterrane luxehotel een Balearische ervaring als geen ander. Gastronomie, service en ontspanning bereiken er luxueuze nieuwe hoogten.

Luxehotel Mallorca: Ikos Porto Petro | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Luxe all-inclusive resort Mallorca

(Open vanaf juni 2023)

Ikos Porto Petro ligt langs een kilometer ongerepte kustlijn aan de zuidoostkust van Mallorca. In dit luxehotel maken avontuur, ontspanning en verwennerij allemaal deel uit van het dagelijkse leven. Waar schitterende uitzichten op de Middellandse Zee hand in hand gaan met een eenvoudige Mallorcaanse inrichting.

Een zalige vakantie op Mallorca

Ikos Porto Petro ligt naast de pittoreske jachthaven van Porto Petro in Mallorca. De ideale ligging voor watersporten, boottochten en excursies naar zeegrotten. Voor een authentieke Mallorcaanse ervaring.

Verfijnde menu’s van Michelin sterrenchefs

Geniet van de vijf à-la-carterestaurants, een gloednieuw internationaal Food Hall-concept en menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs. Elke maaltijd is een echte gelegenheid. Zelf op gastronomisch avontuur gaan naar de beste lokale restaurants? Vraag ons naar de Dine Out Experience om de geneugten van de Mallorcaanse keuken te ontdekken.

De bekroonde Ikos Resorts hebben de luxe all inclusive strandvakantie aan de Middellandse Zee heruitgevonden. Van Halkidiki, Corfu en Kos, tot de Spaans Costa del Sol. Kenmerkende vijfsterren resort met verfijnde menu’s van Michelin sterrenchefs.

Luxehotel Mallorca: Ikos Porto Petro

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid