Montreal, ideaal als citytrip en startpunt rondreis Oost Canada

Montreal is een prachtige stad om op zichzelf te ontdekken tijdens een citytrip. Maar evenzeer een interessant startpunt voor een grote rondreis door regio Québec en Oost Canada.

Montreal, ideaal als citytrip en startpunt rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Levendige stad

Montreal is na Parijs en Kinshasa de grootste Franstalige stad ter wereld. De multiculturele metropool is trouwens elk seizoen bijzonder levendig. In de zomer zijn hier tal van festivals, zoals het Montreal International Jazz Festival, het grootste jazz-evenement ter wereld.

Tijdens de jaarlijkse Formula 1 Grand Prix zorgt de hoogste klasse in de autosport dan weer voor een grote adrenalinekick. En met het grootst aantal restaurants per inwoner in heel Canada, is Montreal ook voor lekkerbekken een grote aanrader.

Combineren met West Canada?

Begin of eindig je reis in Vancouver. Hét vertrekpunt voor een fascinerende treinreis met de Rocky Mountaineer door West Canada. Lees meer »

Meer reisinspiratie in ons magazine OpVakantie!

Deze en andere reisreportages lees je in ons inspiratiemagazine OpVakantie!. Van vakantiehuizen voor een onvergetelijke gezinsvakantie tot absolute tophotels om jezelf helemaal te verwennen. Van gekende vakantiebestemmingen tot verrassende aanraders, kortbij en ver weg.

Lees inspiratiemagazine OpVakantie! »

Montreal, ideaal als citytrip en startpunt rondreis Oost Canada

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid