Stap aan boord van de Celebrity Apex!

Met de komst van de Celebrity Apex brengt rederij Celebrity Cruises zijn nieuwste cruiseschip in de vaart. Net als bij zusterschip Celebrity Edge werd de conventie over boord gegooid. Zo kan je ook ten volle genieten van de baanbrekende Magic Carpet, het zwevende platform aan de buitenkant van het schip, of verblijven in een twee dekken tellende Edge Suite. Maar de Apex gaat nóg een stap verder …

Celebrity Cruises | Mira Tours – Reisbureau Haacht

TREE OF LIFE

Een van de nieuwigheden waar bovenal wij Belgen zeker naar uitkijken is de Craft Social Bar. Een stijlvolle brasserie met meer dan 50 zeldzame bieren, tot de perfectie getapt door een erkend biersommelier. In The Theatre, dé venue voor tal van entertainment, staat de Tree of Life. De maar liefst 3.000 led-bladeren van de 6 m hoge boom vormen een continu veranderend decor voor waanzinnige producties en shows aan boord. In het restaurant van Le Petit Chef veranderen geprojecteerde animatiebeelden je tafellaken in een glinsterende zee. Over je bord loopt een grappige, kleine chef die bouillabaisse voor je klaarmaakt, terwijl hij een beetje onhandig de boze Kraken van zich afschudt. Na het filmpje krijg je de échte bouillabaisse opgediend. ‘Food mapping’, heet deze combinatie van projecties en eten, een uitvinding van twee Belgische videomakers.

WELLNESS-INFLUENCERS

Genieten van een totale relaxatie? Het nieuwe wellness-aanbod van de Celebrity Apex is gericht op emotionele, fysieke en spirituele programma’s van de meest gerespecteerde influencers van de wellnessindustrie. Denk bijvoorbeeld aan een wellness- cruise met goop, het lifestyle-merk van Amerikaans actrice Gwyneth Paltrow. Aan boord van hun schepen schenkt de rederij heel wat aandacht aan gendergelijkheid en moedigt het vrouwen aan voor een loopbaan in de maritieme sector

NOORD-EUROPA EN MIDDELLANDSE ZEE

Celebrity Apex begint deze lente aan een miniseizoen van vijf cruises naar Noord- Europa. In de zomer staan verschillende 7- tot 12-daagse vaarroutes in de Middellandse Zee op de agenda. Zo vaart het schip onder andere naar Lissabon, Istanbul, Monte Carlo en Cannes.

Buitengewoon op zee, bijzonder aan land. Celebrity Cruises vaart naar meer dan 300 bestemmingen over alle zeven continenten.

Stap aan boord van de Celebrity Apex!

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid