Rondreizen Afrika

Op minder dan 2.000 km van België bevinden we ons al op het Afrikaanse continent. Zo’n 11.000 km verder bereiken we het verste punt. Een continent met zo veel verschillende culturen kan alleen maar boeiend zijn om te bezoeken … 

Safari Masai Mara in Kenia, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Enkele suggesties:

Marokko

De nauwe straatjes en vele kashba’s van Marrakesh, het Atlasgebergte, de keizerlijke hoofdsteden Rabat en Fez, de kleurrijke havenstad Essaouira.

Marokko, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Egypte

De piramides en de lang verwachte opening van het Groot Egyptisch Museum in Caïro, Luxor en ongelooflijke tempels langs de Nijl. In het spoor van de machtige farao’s ontdek je een ongekende cultuur.

Egypte, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Tanzania

In het mekka van de safari beleef je in de Serengeti, Tarangire en in de Ngorongoro krater absolute natuurhoogtepunten waar je verblijft in unieke lodges. Met jouw privé chauffeur belooft het een unieke rondreis te worden. Afsluiten kan je met een zalig verblijf aan de gouden stranden van Zanzibar.

Tanzania, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Oeganda

Misschien een iets minder bekende bestemming, maar in dit groene land ontdek je een weelderige natuur. Een ontmoeting met de berggorilla’s is het hoogtepunt van een gevarieerde reis.

Oeganda, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Zuid-Afrika

De ongelooflijke variatie van Zuid-Afrika spreekt altijd tot de verbeelding. Kaapstad in de schaduw van de Tafelberg, Kaap de goede Hoop, de pinguïnkolonie van Boulder of walvissen spotten in Hermanus.

Wat gedacht van de prachtige wijnstreek rond Franschhoek, de unieke safari’s in de vele private wildparken, en het bijzondere gevoel van het door Zuid-Afrika omsloten koninkrijk Swaziland. Wellicht een van de meeste gevarieerde Afrikaanse landen.

Zuid Afrika, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Namibië

Hoofdstad Windhoek is de poort naar de hoogtepunten van Namibië. Per 4×4 ontdek je de diepe oranje kleur van de zandduinen van Sossusvlei, waarschijnlijk een van de meeste bekende beelden van Namibië. Het ruige Damaraland met de rotstekeningen van Brandberg, het uitgestrekte Etosha Nationaal Park en de Caprivistrook in het noorden.

Of genieten van de kuststeden Swakopmund en Walvisbaai. Ontdek de Skeleton Coast en de verlaten diamantstad Kolmanskop die langzaam verdwijnt in de zandduinen. Een rondreis in Namibie op maat van jouw interesses!

Namibie, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Botswana

Het contrast tussen de waterrijke Okavango Delta, de Makgadigadi zoutpannen en de savannas zorgen hier voor een natuurspektakel. In Chobe Nationaal Park ga je per safari voertuig op zoek naar de Big Five en ontdek je de talrijke fauna en flora vanaf de Chobe rivier. In de Okavango ga je per mokoro (kano) op ontdekking in de delta.

Tip:

Botswana is ideaal om te combineren met de Victoria watervallen, in de voetstappen van Dr. Livingstone.

Botswana, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Denk je aan iets anders?

Ethiopie, Senegal, Zimbabwe, Kenia, Rwanda, Madagaskar …

Samen met jou ontwerpen we de ideale Afrika reis!

Kilimanjaro, Kenia, Rondreis in Afrika | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid