Rondreizen Canada

Canada is het tweede grootste land ter wereld, maar telt maar 37 miljoen inwoners. De natuurpracht heeft hier dus absoluut alle ruimte.

Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Westkust Canada

Jasper

Een rit door de Canadese Rocky Mountains brengt ons langs de natuurparken van Banff via de Icefields Parkway naar Jasper. Het contrast van uitgestrekte bossen, prachtige meren, gletsjers en besneeuwde bergtoppen zal je niet onberoerd laten.

Jasper Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Inside Passage

Vanuit Jasper kan je je rondreis verder zetten richting Vancouver of beslissen noordelijk verder te rijden in het spoor van de Fraserrivier en de goudzoekers tot de havenstad Prince Rupert. Aan boord van een ferry vertrek je vanuit Prince Rupert naar Port Hardy. Langs dit deel van de Inside Passage spot je mogelijk walvissen en orka’s.

Inside Passage, Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Victoria & Vancouver

Aangekomen op Vancouver eiland mag een bezoek aan oude provinciehoofdstad Victoria niet ontbreken. Het historische centrum rond de haven brengt je terug naar de tijden van weleer.

Eindigen doen we in groene metropool Vancouver. De wolkenkrabbers weerkaatsen de omliggende bergen en wouden. Het is er heerlijk kuieren in de straatjes van het historische Gastown District. Een wandeling over de Capilano Suspension Bridge is een hoogtepunt voor natuurliefhebbers.

Exclusief?

Met de Rocky Mountaineer spoor je in alle luxe van Vancouver naar Calgary, onderweg logeer je in de meeste luxueuze hotels.

Vancouver, Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Oostkust Canada

Quebec

Hier vinden we enkele van de belangrijkste steden van Canada terug. De indrukwekkende Atlantische kustlijn en de nationale parken zorgen ook hier voor uitzonderlijke natuurpracht.

De Franstalige regio Quebec is een bijzonder gevarieerde provincie. De Europees aandoende steden Quebec en Montreal, het schiereiland Gaspé met zijn unieke natuur, de skigebieden in het Laurentidengebergte maken deze regio bijzonder afwisselend.

Quebec, Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Toronto

Toronto is de meeste bevolkte stad van Canada en combineert zijn unieke ligging aan Lake Ontario met moderne en historische bezienswaardigheden. Vanuit Toronto hoort een daguitstap naar de wereldvermaarde Niagara watervallen uiteraard ook tot de musts.

Toronto, Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Ottawa

Ottawa, de Canadese hoofdstad, wordt wel eens over het hoofd gezien. Wij vonden het alvast een bijzonder charmante stad. De indrukwekkende National Gallery herbergt de grootste kunstcollectie van Canada. Op het marsveld voor het parlementsgebouw kan je dagelijks genieten van het indrukwekkende wisselen van wacht waar honderden militairen aan deelnemen.

Ottawa, Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Iets anders in gedachten?

Canada zo uitgestrekt, zo veel mogelijkheden.

Samen ontwerpen we de perfecte reis!

Niagara Watervallen, Rondreis Canada | Mira Tours – Reisbureau Haacht

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid