Time to Travel

Veerle Van de Loock

uw reisconsulent in Keerbergen

powered by Mira Tours

Nieuwe naam, zelfde persoon en aanpak

2023 brengt verandering voor Time to Travel. Time to Travel zal niet langer bestaan als zelfstandig Selectair reisagentschap. Ik zet vanaf 1 januari mijn activiteiten als zelfstandig reisconsulent verder in samenwerking met het Selectair reisagentschap Mira Tours in Haacht. 

Dankzij de administratieve en boekhoudkundige ondersteuning van Mira Tours kan ik mij dan volop concentreren op mijn echte passie: het geven van reisadvies.

Zo kan ik mij dan volop concentreren op mijn echte passie: het geven van reisadvies.

Wat verandert er?

Wat verandert er concreet voor jou? Eigenlijk niets. Het tuinkantoor aan de Rijmenamsebaan 28 in Keerbergen blijft mijn uitvalsbasis. Je belt ook nog steeds naar hetzelfde nummer 015 54 00 05

Enkel mijn e-mail adres krijgt een nieuw jasje veerle@miratours.be. En je kunt nog steeds rekenen op dezelfde inzet en gedrevenheid en op dezelfde service om jouw reis tot in de puntjes vast te leggen.

Voel je het al kriebelen om de wereld in te trekken? Maak een afspraak of contacteer me via telefoon of mail om jouw droomreis te plannen.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid