4 Favoriete rondreizen uit het Anders dan Anders aanbod

De nieuwe brochure van Anders dan Anders is er. Boordevol inspirerende reisprogramma’s. We selecteerden alvast 4 van onze favoriete rondreizen.

Mira Tour Selectie uit het rondreizen-aanbod

Uit het uitgebreide aanbod reisprogramma’s van Anders dan Anders helpt Mira Tours je graag het programma kiezen die best bij je wensen past. We selecteerden alvast 4 van onze favoriete reizen als inspiratie.

  • Kirgizië, Kazachstan & Oezbekistan
  • Saoedi-Arabië
  • Peru
  • Jordanië

 

Kirgizië, Kazachstan & Oezbekistan

18-daagse rondreis met Anders dan Anders

De Centraal Aziatische regio kent een rijke geschiedenis en dat zul je tijdens deze rondreis uitgebreid ervaren. Van de semi-nomaden en tradities in Kirgizië tot de architecturale parels en mythische madrassa’s van de zijderoute.

Centraal-Azië door het oog van de arend ➔

Saoedi-Arabië

12-daagse rondreis met Anders dan Anders

Deze nieuwste rondreis laat je kennismaken met de culturele hoogtepunten van Saoedi-Arabië, van de woestijnstad van de Nabateeërs: Hegra, Dadan en zijn leeuwentombes tot de lemen spookstad Al’Ula en het oude stadsgedeelte Al Balad in Jeddah.

Saoedi-Arabië: kruispunt der karavanen ➔

Jordanië

11-daagse rondreis

Tijdens deze rondreis door Jordanië maak je kennis met de Romeinse grandeur te Jerash, Arabische fresco’s uit de 8ste eeuw, de arendsnesten van Saladin en de kruisvaarders. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden en voel je even Lawrence of Arabia.

Hallucinante geschiedenis en dramatisch mooie natuur ➔

Peru

21-daagse rondreis met Anders dan Anders

Deze actieve reis neemt je mee van de Peruviaanse jungle in Iquitos naar indrukwekkende Inca bolwerken in de majestueuze Andes. Noord en Zuid komen beide aan bod en zorgen ervoor dat zowel de natuur- als de cultuurliefhebber niet op zijn honger blijft zitten.

Van het regenwoud tot de Andes ➔

Nieuwe brochure Anders dan Anders boordevol rondreizen

Blader door de nieuwe inspirerende reisprogramma’s van Anders dan Anders. Doe ideeën op en droom van je volgende verre bestemming.

4 Favoriete rondreizen uit het Anders dan Anders aanbod

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid